lauantai 16. tammikuuta 2016

Lääkehiiltä ja hauhau

Nyt voi jo hymyillä asialla, mutta muutama päivä sitten siivosin lattiakaivoa tolulla. Koirat oli olohuoneessa nukkumassa ja tolupurkki oli vieressäni korkki auki, ennen kuin ehdin tehdä mitään sinitähti tuli ja nuolaisi suoraa raakaa tolua purkista. Ekana tuli mieleen, anna maitotuotetta sehän neutralisoi kaikkia. Katse jääkaappiin, josta onneksi löytyi kermaviiliä (hyla), se koiralle ja samalla soitto eläinlääkäriin. Sieltä sain vahvistuksen toiminnalleni eli ekana maitotuotetta sitten hiilitabletteja päälle, joten jätin koiran syömään loput purkista ja suuntasin apteekkiin hakemaan hiilitabletteja :) Niita saisin murskata ison läjän koiralle ja taas viilin sekaan ja syömään :) Onneksi oli hyvä ruokahalu ja tabletitkin meni :)





Treeneistä: Maahanmeno on jo nimetty ja koira toimii siitä, jos on vasta tehty jotain muuta menee yleensä istumisen kautta maahan, joskus paremmalla tyylillä eli seisomisesta. Kunhan saan nimettyä tuon seisomisen vois ottaa maahan-seiso-maahan treeniä :) 

Tänään käytiin lenkillä aamusella ja terrieri tuli vastaan. Terrieri sanoi hau, Ja sinitähti sanoi hauhauhauhauhauhau huh huh siinä oli emännällä hien pyyhkiminen otsasta ja ihmetystä kerrakseen ja mietin mistä se on tuollaisen mallin ottanut. Pahaksi onneksi myöskään nameja ei ollut lenkillä mukana, joten mitään sanomatta jatkoin kävelyä kuin en olisi kuullut ko. käytöstä ollenkaan. 

Mietiskelin tuon käytöksen syntyä ja  nyt kun tarkemmin ajattelee niin ne koirat mitä on tässä meillä vastaantullut niin kaikki on haukkunut, erona on vain se että sinitähti nyt vastasi haukkuun. Ajatuksena on nyt sitten kuljettaa naksua mukana lenkillä poimia oikeaa käytöstä jättää väärä täysin huomiotta, sillä koiran komentaminen vain pahentaisi asiaa. Kertoisin siinä koiralle, että nyt on tosi paha paikka minäkin oon ihan paniikissa, joten tyyli on viileys :) Katsotaan kui  käy




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti