sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Pentupainia, nätöä ja hauhau

Eilen käytiin Sulo veljen kanssa ottamassa hallilla pentupainia :) Ja hyvin näytti leikit sujuvat ei ongelmia :) Selkeesti näytti, että Sinitähti muisti veljensä :)




Samalla treenattiin näyttelyseisomista, hieman takakorkeassa kasvuvaiheessa pentunen on, mutta eiköhän se siitä suttaannu kun taas etupää vähä kasvaa lisää :) Ruokana menee nyt Golden eagle holistic puppy sekoitus Britt care puppy lohi&peruna :)


Aamulenkillä tuli vastaan monta koiraa, pieni valkoinen koira aiheutti läheltä ohittaessa vain pienen hauhau ja vähä luimuilua ja taaksepäin katselua..Sitten kotipihalla lasten kanssa oltaessa meni ohi spanieli joka aiheutti hurjan haukkumisreaktion Ajattelin itse että sinitähti haukkuu omaa epävarmuuttaan toiseen koiraan, sillä tämä koira ei reagoinut mitenkään sinitähteen eli sinitähti aloitti itse nyt haukkumisen, ennen se on aloittanut jos toinen koira on haukkunut ensin. Ollaanko nyt tilanteessa, jossa se ajattelee minä haukun sinut pois ensin niin sinä et tuu tänne? Palkkailen koiraa aina kun se näkee toisen koiran ja ei siihen reagoi, tätä on tehty pennusta asti. Ja sitten poimimista hyväksi käyttäen pitäisi naksutella kun koira käyttäytyy oikein mutta siihen ei jälkimmäisessä tullut tilaisuutta. Lisäksi tämä alkaa olla siinä vaiheessa että lienee aihetta opettaa sinitähdelle kulkeminen oikealla puolella + katso sanalla kontakti ja siitä palkka kun se osaa tämän ilman häiriötä niin kokeilla sitä sitten häiriön yhteydessä josko saisi varmuutta ohittamiseen.

Ensimmäinen oma koira jolla toisen koiran ohittaminen on näin haastavaa ja onhan näitä vuosien varrella ollut jos jonkinlaista :D rottweilerista, colliehen ja metsästyskoiraan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti