torstai 21. tammikuuta 2016

Pentukurssi

Koirakoulussa tänään, Sinitähti haukku alussa aina kun joku lähti haukkumaan. Rauhoittui sitten kun päästiin tekemään asioita :) Toisaalta ehkä mä kestän tuon alkuhaukun jos kuitenkin lähtee sitten innolla tekemään harjoituksia :) Kuitenkin tämä on yhdeltä osaltaan rotuvalinta kysymyskin :)

Tunnilla tehtiin mm. korokkeelle nousuja, seisomista (jes se meidän paras) :) Lisäksi sivullemenoa. Perussivullemenoa olen tehnyt iha vanhaan tyyliin "nakilla vetäen", takaa kiertämistä mietin että lähdenkö tekemään kosketuskepillä, mutta koira oppi uskomattoman nopeasti muutaman toiston jälkeen pelkällä yhdellä sormella näyttäen (ilman makupalaa) homman. Eleitähän koirat seuraavat muutenkin, joten siitä tuo käsiavun (ilman makupalaa) oppiminen varmastikin heijastelee :)

Kontaktia treenattiin  myös, me otettiin se liikkeessä koska siinä on eniten haasteita ja muutaman kerran pääsinkin palkkaamaan erinomaisesta suorituksesta :)

Pari kertaa jäljellä ja kurssi loppuu, pakko ottaa sinitähdelle heti jatkoa ettei jäädä vaan kotiin ihmettelemään, nyt pitää jaksaa painaa :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti